AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Helgemo-Helness i Reisinger-finalen

04.12.2011
Helgemo-Helness i Reisinger-finalen

Reisinger-finalen spilles i dag (søndag), og det er ti lag som skal gjøre opp om det prestisjefulle trofeet. Cayne-laget, som vant den første Board-a-Match-turneringen, topper etter kvalifiseringen foran Welland-laget, Blass-laget, Shugart-laget og Zimmermann-laget (med Helgemo-Helness). Jørgen Molberg og Terje Aa (lag Gordon) var bare et halvt spill fra å nå finalen! Boye Brogeland og Erik Sælensminde (lag Strul) ble slått ut med i overkant av tre spill. Finalen kan følges direkte på BBO.

Den tredje av de fire hovedturneringene var Blue Ribbon Pairs med 312 par på startstreken. I et sterkt finalefelt med 72 par tok det unge paret Josh Donn–Roger Lee en overraskende seier foran Billy Cohen–Brad Moss og Thomas Bessis–Steve Weinstein. Boye Brogeland, som var eneste nordmann som deltok i parturneringen, ble nummer elleve sammen med Zia Mahmood.

Den andre av de fire hovedturneringene var Mitchell Open Board-a-Match Teams, hvor det deltok 126 lag. 66 lag ble eliminert første spilledag, og det 60 lag store finalefeltet ble vunnet med klar margin av Jimmy Cayne & Co. (Michael Seamon, Alfredo Versace, Lorenzo Lauria, Giorgio Duboin og Antonio Sementa). Av de norske ble Boye Brogeland og Erik Sælensminde nummer 20 med lag Strul, mens Arve Farstad kom på 23. plass med et polsk-norsk-amerikansk lag. Jørgen Molberg og Terje Aa var også i finalefeltet, men deres lag Gordon havnet under middels.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger