AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bare nesten for nordmennene på Island

27.01.2013
Bare nesten for nordmennene på Island

I parturneringen kjempet Thomas Charlsen og Thor Erik Hoftaniska om seieren før siste runde. En uheldig avslutning gjorde at det ble fjerdeplass på det norske landslagsparet. Tyskerne Joerg Fritsche-Roland Rohowsky vant foran to islandske par; Bjarni Einarsson-Aðalsteinn Jörgensen og Karl Sigurhjartarson-Sævar Þorbjörnsson.

Norge hadde tre par til inne blant de ti beste; Atle Grefstad-Martin Reinertsen (sjetteplass), Jonny Hansen-Jørn Arild Ringseth (åttendeplass) og Haldor Sunde-Øyvind Haga (tiendeplass).

I lagturneringen var det ingen av nordmennene som kjempet om seieren, men Morken (Even Morken, Marius Bartnes, Petter Aulid Eide og John Våge) og Tøndel (Petter Tøndel, Gjermund Rekstad, Lars Arthur Johansen og Tolle Stabell) delte sjetteplassen. Det var også nordmenn på 9., 11. og 15. plass (tre norske lag).

Lagturneringen ble overraskende vunnet av tysk-engelske Team 1702 (Nedju Buchlev, David Kendrick, Sebastian Reim og Victor Milman) foran et tysk og et fransk lag. The Crazies (bildet til høyre), som i fjor ble beste norske lag med en tredjeplass og vant turneringen i 2011, måtte i år ta til takke med 37. plass.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger