AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

De Botton slo Tøndel med 1 IMP i semifinalen

07.05.2013

De norske lagene har gjort en god figur i Spring Foursomes i Stratford-upon-Avon. Lag Hauge kom til åttendedelsfinalen, mens lag Gillis røk ut i kvartfinalen mot lag Tøndel. I semifinalen var det duket for et norsk oppgjør mellom lag de Botton og lag Tøndel.

Tøndel tok føringen og ledet halvveis med 38 IMP. Ledelsen skrumpet inn til 18 IMP før de siste åtte spillene, men var bare redusert til 16 IMP med tre spill igjen. Da meldte og vant Charlsen-Hoftaniska en slem som stod på en finesse. Det ga 11 IMP inn, og i siste spill meldte Burn-Sandqvist 3 grand istedenfor 4 spar på 4-4-tilpasning. Da trumfen satt 5-0, ble det et svært riktig valg som ga 11 IMP til. At Odin Svendsen i nest siste spill scoret 5 IMP i 4 spar doblet - der han ble gitt sjansen til å få et overstikk - gjorde at de Bottons seier ble på ett fattig IMP!

I finalen tirsdags kveld møter de Botton det bulgarsk-engelske laget Penfold (Sandra Penfold, Nevena Senior, Rumen Trendafilov og Kalin Karaivanov) som knuste ubeseirete Allfrey med 59 IMP i den andre semifinalen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger