AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Folksomt på Ruter 7 Open

05.06.2013
Folksomt på Ruter 7 Open

1. og 2. juni arrangerte Rekrutteringsklubben Ruter 7 sin flotte turnering på Caledonien Hotel i Kristiansand. Foruten jovial kniving ved de grønne bord var det gallamiddag, konsert og hyggelig sosialt samvær på lørdags kveld.

Hovedturneringen på lørdagen hadde 92 par på startstreken. Med ni par til ville den ha tangert Ragn-Sells Internasjonale Storturnering i Bergen og blitt årets største norske turnering utenom Bridgefestivalen.

Ruter 7 Open kan også friste med "stjernemakker" til mindre drevne spillere og flere artige premieringer. På bildet ser du Katarina Ekren som ble årets nykommer, og BIN-skribent Snorre Aalberg. Klikk på overskriften for å lese mer om turneringsresultatene.

Hovedturneringen ble vunnet av Øyvind Lorentsen–Helge Thorsen, kun 1,3 poeng foran Erik Dahl–Harald Gjellestad. Robert Bauck Hamar–Odin Svendsen kom på tredjeplass. Resultatlenke til hovedturneringen.

På søndagen var det en eliteturnering med tolv par og en åpen turnering med 46 par. De tre beste i eliteturneringen var Stig Henning Dybdahl–David Ueland, Nils Kvangraven–Stig Drangsholt og Geir Brekka–Tom A. Høiland. Resultatlenke til eliteturneringen.

I den åpne turneringen så seierspallen slik ut: Egil Nerheim–Jan Wannberg på topp foran Paul Bang–Jan Fjælberg og Inger Lene K. Hangeland–Atle H Stray. Resultatlenke til den åpne turneringen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger