AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Monaco for sent påmeldt til Spingold

05.08.2013
Monaco for sent påmeldt til Spingold

Samtidig som norgeseliten er samlet til bridgefestival i Fredrikstad, er verdenseliten på plass i Atlanta for å spille Summer Nationals. Den førstehovedturneringen, Von Zedtwitz Life Master Pairs, hadde 330 par på startstreken. Etter to dagers kvalifisering var 78 par klare for finalen. Den ble vunnet av Ross Grabel-Mark Itabashi foran Kevin Bathurst-Steve Weinstein, Peter Boyd-Steve Robinson og Björn Fallenius-Zia Mahmood. Boye Brogeland var eneste nordmann i feltet og ble nummer 13 sammen med Aubrey Strul. At sistnevntes mobiltelefon ringte under spillingen, kostet 4 % i sesjonen og tre plasser på resultatlisten...

Geir Helgemo og Tor Helness har også ankommet Atlanta ettersom Spingold, den gjeveste turneringen under Summer Nationals, starter i dag. De registrerte seg imidlertid 15 minutter etter påmeldingsfristen, som er hellig i USA og kostet Barnet Shenkin en godt betalt jobb på Hawaii i 2006 da han glemte å melde på Jim Mahaffeys sponsorlag i tide! Mange trodde derfor at Zimmermann & Co. måtte innfinne seg med eventuelle sideturneringer i Atlanta. Laget hadde imidlertid sitt på det tørre - i reglementet de hadde tilgang til, var det mulig å melde seg på tre timer senere enn det som framgikk av bulletinen.

Av de 67 lagene er Monaco seedet som nummer én, etterfulgt av Nickell, Diamond og Fleisher. Boye Brogeland og Espen Lindqvist spiller på lag Schwartz som er seedet som nummer 20. Lag Gillis (med Simon Gillis, Erik Sælensminde, Geir Brekka og Tom Høiland) er seedet som nummer 26. Den første spilledagen har hele 55 lag walk-over.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger