AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Norsk trøsteseier i Ungdoms-EM

16.07.2014
Norsk trøsteseier i Ungdoms-EM

Fra 12. til 16. juli ble Ungdoms-EM for par spilt i Burghausen i Tyskland. Det ble konkurrert i mix (ingen norske deltok), U25 (Harald Eide–Kristian Ellingsen og Tor Eivind Grude–Kristoffer Hegge representerte Norge), U20 (Christian Bakke–Espen Flått var eneste norske par) og jenteklassen (ingen norske deltok).

Eide-Ellingsen og Grude-Hegge havnet like bak den røde streken (26. plass av 67 par) for å gå til finalen med henholdsvis 31. og 27. plass. Grude og Hegge revansjerte seg i B-finalen kalt President's Cup der de gikk helt til topps i det 92 par store feltet! Eide og Ellingsen ble nummer 31.

Bakke og Flått lå på 19. plass etter kvalifiseringen, og avanserte til 14. plass i finalen. 73 par deltok i U20-klassen.

Polen ble beste nasjon i Ungdoms-EM med to gull og én bronse. Sverige tok gull i U20-klassen med Ola Rimstedt og Johan Safsten, mens Danmark fikk bronse i mixklassen med søskenparet Signe og Emil Buus Thomsen og sølv i U25 med Dennis Bilde og Emil Jepsen.

I morgen starter en juniorleir som varer fram til 19. juli. 119 barn og ungdommer er påmeldt, og gjennomsnittsalderen på deltakerne er 20,28 år!

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger