AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Siste sjanse for de norske farger

20.10.2014
Siste sjanse for de norske farger

Åttendedelsfinalene er underveis i Rosenblum (åpent VM lag), men dessverre er alle norske lag utslått. Norges juniorverdensmestere på Norway Juniors (Harald Eide, Mads Eide, Petter Eide, Kristian B. Ellingsen, Tor Eivind Grude og Kristoffer Hegge) gjorde en sterk kvalifisering og gikk med sin tolvteplass videre til 16. delsfinalen som eneste norske lag. Lag Ventin ble imidlertid for sterke for juniorene våre i cupspillet.

Flere andre nordmenn var også i nærheten av å avansere til 16. delsfinale, og KCB med Ann Karin Fuglestad-Marianne Harding og Karl Christian Baumann-Geir Brekka manglet kun et drøyt VP!

Som vanlig henger "monegaskerne" Geir Helgemo og Tor Helness med i turneringen. De møter et svensk-engelsk lag i åttendedelsfinalen, og leder med 4 IMP etter 14 av 42 spill.

I morgen, tirsdag, starter parturneringene i åpen klasse, dameklassen og seniorklassen. Elleve av de 252 parene i åpen klasse har minst én nordmann, og vi får håpe at flere av disse kan kvalifisere seg til finalen på fredag og lørdag.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger