AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Far og sønn Helness cashet inn

09.08.2016
Far og sønn Helness cashet inn

Marit Sveaas International Bridge Tournament avrundet Norsk Bridgefestival i Fredrikstad og ble spilt fra fredag 5. til søndag 7. august. Med fantastiske premier (300.000 kroner i førstepremie og et premiebudsjett på nesten 700.000 kroner) og en overkommelig inngangsbillett (1000 kroner i startkontingent per spiller) burde denne turneringen kunne friste noen og enhver. Derfor var det litt skuffende at ikke flere enn 160 par, derav 32 utenlandske, lot seg lokke til årets MSIBT.

Turneringen ble arrangert som Monrad med 120 spill, og det var skjermer i bruk ved de fleste bordene. Det danske paret Michael Askgaard og Kasper Konow ledet lenge, men mistet ledelsen i siste sesjon hvor de ikke scoret mer enn middels. Det polske seniorparet Apolinary Kowalski og Jerzy Russyan hadde en glimrende avslutning og passerte danskene med god margin. Men ingen spurtet bedre enn Fredrik og Tor Helness. De scoret formidable 71,1 % på de siste 18 spillene og la alle konkurrentene bak seg!

Neste år er det planlagt å arrangere MSIBT på Operahuset i Oslo. Forhåpentligvis vil det skape enda mer blest om turneringen og øke deltakelsen både blant nordmenn og utlendinger.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger