AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Damene på tredjeplass etter andre spilledag

06.09.2016
Damene på tredjeplass etter andre spilledag

Av de norske lagene er det damene som har fått den beste starten. Andre spilledag resulterte i to seiere; 11-9 mot England og 14-6 mot Spania, og ett tap; 6-14 mot Brasil. Etter seks av 17 kamper i kvalifiseringen ligger damelaget vårt på tredjeplass, 14 VP over kvalikgrensen.

Det åpne laget slo riktignok både Libanon og Mexico, men 11-9 og 12-8 var litt dårligere uttelling enn forventet. I den tredje kampen ble det 4-16 tap mot vertsnasjonen Polen som leder gruppe B. Når litt over en tredjedel av kvalifiseringen er unnagjort, ligger Norge på niendeplass, 12 VP bak femteplassen som gir avansement til cupspillet.

I morgenkampen på tirsdag møter Norge sine landsmenn Geir Helgemo og Tor Helness på Monaco. De trenger også sårt poeng etter en overraskende svak start med 14. plass sammenlagt. USA er et annet sterkt mannskap som har gått moderat ut, og de ligger i øyeblikket på plassen bak Norge. Geir Olav Tislevoll, som representerer New Zealand i åpen klasse, er på 12. plass i pulje C, 15 VP bak den viktige femteplassen.

Norges seniorer så ut til å gå mot en ny trist dag etter 10-10 mot Tyrkia, 0-20 mot Italia og 7-13 mot Kina, men 17-3 seier mot Frankrike i siste kamp rettet opp litt av inntrykket. Seniorlaget er helt nede på 18. plass, men i denne klassen holder det å være blant de 16 beste (av 24) i kvalifiseringen for å gå videre til sluttspillet. Etter åtte av 23 runder er Norge 8 VP under streken.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger