NBF tilsetter Jon-Egil Furunes som sportssjef

For å styrke satsingen på våre landslag har Norsk Bridgeforbund tilsatt Jon-Egil Furunes som sportssjef. 

NBF tilsetter Jon-Egil Furunes som sportssjef

Styret i Norsk Bridgeforbund har i lengre tid jobbet med hvordan man skal styrke organiseringen av internasjonal sektor (landslagene). Det har vært gjennomført en omfattende evaluering av arbeidet som har vært gjort tidligere, og landslagskapteiner, spillere, støtteapparat og andre har fått gitt sin tilbakemelding gjennom en spørreundersøkelse. Samtidig har det også vært gjennomført personlige samtaler med landslagskapteiner og fremtredende spillere. 

Styret er derfor meget godt tilfredse med å kunne presentere Jon-Egil Furunes som sportssjef. Jon-Egil er 58 år og representerer TopBridge BC. Han har tidligere vært spiller på det åpne landslaget og har flere seire både i Seriemesterskapet, NM for Klubblag og NM Par. 

Hvilke grep skal sportssjefen ta? 

  • Sportssjefen skal utarbeide struktur og rammer for NBFs landslagssatsing
  • Sportssjefen har ansvaret for prosessen rundt tilsetting av landslagssjef for det enkelte landslag, herunder utarbeide skriftlige avtaler om ansvar/oppgaver
  • Sportsjefen skal koordinere trener(e) til landslagene i samarbeid med landslagssjefen
  • Sportsjefen skal fastlegge langsiktige/kortsiktige resultatmål i sammen med det enkelte lag
  • Sportssjefen skal utvikle planer - både individuelle og for laget, sammen med trenere, landslagskaptein og laget selv

En grundigere presentasjon av Jon-Egil vil komme i Norsk Bridge, og for referat fra beslutning vises det til styrereferat fra styremøte 4-16 (tilgjengelig på nett i løpet av en ukes tid).

Styret i NBF ønsker Jon-Egil lykke til med jobben!