AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Damene imponerer, tungt for de andre norske lagene

08.09.2016
Damene imponerer, tungt for de andre norske lagene

Det norske damelaget fortsatte storspillet for fjerde dag på rad, og ligger på andreplass etter 12 av 17 kamper i kvalifiseringen. Spesielt imponerende var overkjøringen av lederlaget Kina med 20-0! 16-4 seier mot Pakistan og uavgjort mot Japan gjør at det er 4 VP opp til kineserne.

Det åpne laget slo Pakistan 12-8 i første kamp, men tapte deretter mot Island og Japan, henholdsvis 5-15 og 6-14. Med fem kamper igjen ligger de på tiendeplass, og det skiller 18 VP opp til Island på femteplass. Også Monaco er i trøbbel med sin åttendeplass, 9 VP bak islendingene. For Geir Olav Tislevoll og New Zealand ser det heller ikke lovende ut; i gruppe C mangler de 16 VP for å avansere fra åttende- til femteplass.

Seniorlaget har vært den store norske skuffelsen foreløpig. De har svingt voldsomt i prestasjonene, og selv om de har tatt noen fine skalper, har de gått på mange stortap. Onsdagens fire kamper resulterte i 1-19 mot India, 18-2 mot Polen, 11-9 mot Hong Kong og 0-20 mot USA. De ligger på 19. plass når sju kamper gjenstår, 21 VP bak kvalikgrensen på 16. plass. Med relativt lett motstand mot slutten av kvalifiseringen bør det fortsatt være brukbare muligheter for at seniorlaget kommer til åttendedelsfinale.


Kristian Barstad Ellingsen skriver om WBG på NBFs mesterskapsblogg.

Geir Olav Tislevoll, som spiller for New Zealand, blogger også om WBG hos NBF.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger