AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Damene og Geo ute, Helgeness cruiset til semifinale

14.09.2016
Damene og Geo ute, Helgeness cruiset til semifinale

Det var lenge jevnt i kvartfinalen mellom Skottland og Norge. I de to siste settene stakk imidlertid skottene fra, og sluttresultatet ble 267-206 i IMP. Det kan være verdt å legge merke til at 206 pluss-IMP ville holdt til å vinne de andre kvartfinalene, så i denne kampen var vi først og fremst for dårlige i forsvar. En kvartfinaleplass i World Bridge Games er dog det beste norsk damebridge har gjort siden fjerdeplassen i bridgeolympiaden for 16 år siden. Vi gratulerer laget med en flott innsats og plassering: Liv Marit Grude-Bodil Øigarden Nyheim, Gunn Helness-Ida Wennevold, Åse Langeland-Gunn Tove Vist, coach Lars Eide og kaptein Tormod Røren.

I åpen klasse ble kvartfinalen siste stopp for Geir Olav Tislevoll og New Zealand. De tapte 148-201 mot overraskelseslaget Spania. En fin prestasjon av det newzealandske laget, og uten en matforgiftet Geo (spilte kun to sesjoner i kvartfinalen) hadde det muligens blitt jevnere.

Geir Helgemo og Tor Helness ser ut til å storspille i Wroclaw. Etter en treg start på kvalifiseringen har motstanderne deres i åttendedelsfinalen (Østerrike) og kvartfinalen (Canada) kastet inn håndkledet før siste sesjon. I semifinalen ser de på papiret ut til å ha vært heldige med trekningen ved å få Spania som motstander. I den andre semifinalen møtes Nederland og vertsnasjonen Polen.

De tre siste dagene har det blitt spilt parturneringskvalifisering i tre klasser. I åpen klasse har Petter Eide og Bård Kåre Græsli gjort det glimrende med en tredjeplass av 193 par. I dameklassen er Ann Karin Fuglestad og Marianne Harding beste norske par med en åttendeplass av 31 par (Marian Grude og Louise Nilsen ligger på plassen bak). I seniorklassen har Rune B. Anderssen og Peter Marstrander våknet til liv og befinner seg på fjerdeplass av de 32 parene, mens Tor Bakke og Helge Hantveit er nummer tolv.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger