AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Heimdal kun slått av Helgeness i Champions' Cup

15.11.2016
Heimdal kun slått av Helgeness i Champions' Cup

Fra 10. til 12. november ble den 15. utgaven av Champions' Cup spilt i Zagreb, Kroatia. Der deltok tolv serie- og cupmestere fra elleve land (de ti beste nasjonene i EM pluss tittelforsvarer og vertsnasjon). Norge var representert av årets vinnere av NM for klubber, Heimdal. På dette laget spilte Per Erik Austberg-Jan Tore Berg, Allan Livgård-Terje Aa og Glenn Grøtheim-Petter Tøndel (da Heimdal tok NM-gullet spilte Jørgen Molberg istedenfor Tøndel.

Heimdal gjorde en fin figur i kvalifiseringen og ble nummer tre til tross for tap i siste kvalikkamp. De fire beste gikk videre til semifinaler, og der klarte Monaco akkurat på komme med på Allegras (Lavazza) bekostning etter en storseier i innbyrdes oppgjør i siste kamp.

I semifinalen slo Heimdal nederlandske Onstein, som hadde vunnet kvalifiseringen klart med 87-77 i IMP. I den andre semifinalen vant Monaco 96-68 mot Bamberger fra Tyskland. Dermed var det duket for finale mellom Heimdal og Monaco der ankerparet er Geir Helgemo og Tor Helness som for tiden er nummer én og to på verdensrankingen.

I de 32 finalespillene var Monaco klart best og vant med 77 IMP (117-40). Til tross for en kalddusj til slutt var sølv i Champions' Cup en flott prestasjon av Heimdal. På vinnerlaget spilte også Pierre Zimmermann, Franck Multon, Krzysztof Martens og Dominik Filipowicz.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger