AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Danailov og Stamatov fra Bulgaria vant Cavendish

19.02.2017
Danailov og Stamatov fra Bulgaria vant Cavendish

I den tre dager lange parturneringen var det lenge overraskelsesparet Antonio Palma og Juan-Carlos Ventin fra Spania som førte. De fikk det imidlertid tungt mot slutten av finaledagen og falt helt ned til 19. plass. Bulgarerne Diyan Danailov og Jerry Stamatov overtok teten og rykket fra finalefeltet. Til slutt hadde de nesten 40 IMPs margin ned til nærmeste forfølger, men bak dem var det tett som hagl.

På andreplass kom franske Marc Bompis og Herve Vinciguerra, mens det unge nederlandske paret Maarten Schollardt og Tom van Overbeeke ble nummer tre. Beste nordiske par var Peter Bertheau og Gunnar Hallberg på en sjuendeplass. Fredrik Helness og Thor Erik Hoftaniska ble nummer 16, drøyt 20 IMP unna en pen slant med euro.

Geir Helgemo og Tor Helness kom noe overraskende ikke til den 22 par store finalen. I B-finalen gled det bedre for stjerneparet, som ble nummer to bak de svenske juniorene Simon Ekenberg og Adam Stokka. Simon Gillis og Boye Brogeland ble nummer 13 i B-finalen.

I lagturneringen gikk Mahmood (Zia Mahmood-Steve Weinstein og Vince Demuy-John Hurd) til topps etter å ha slått Wigoder (Charles Wigoder-Jacek Pszczola og Michal Klukowski-Piotr Zatorski) i finalen. Lag Zimmermann med Helgemo-Helness delte tredjeplassen med lag Mossop.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger