AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Hjemmeseier i White House Juniors, Norge til kvarten

01.04.2017
Hjemmeseier i White House Juniors, Norge til kvarten

Utenom de internasjonale mesterskapene er White House Juniors den sterkeste og mest prestisjefulle turneringen for den yngre garden. Årets utgave ble spilt i Amsterdam fra 26. til 31. mars. 24 lag med 150 spillere fra 22 nasjoner deltok. Norge stilte med Christian Bakke-Anders H. Gundersen, Marcus A. Scheie-Joakim Sæther og ikke-spillende kaptein Lars E. Eide.

I kvalifiseringen ble Norge nummer to i gruppe A, bare slått av et sterkt svensk lag. I kvartfinalen var motstanderen England, et lag det skulle være gode muligheter for å slå, men engelskmennene gikk seirende ut av kampen med 68-47 i IMP.

I semifinalen ble England knust av Polen, mens Nederland White slo Sverige med 17 IMP. I finalen var det mange IMP i sving, og da siste kort var lagt, stod det 106-105 i favør det nederlandske laget.

I den avsluttende parturneringen kom Anders H. Gundersen på tredjeplass med Guy Mendes de León. Christian Bakke var nest best av de norske med en 15. plass sammen med Shivam Shah i det 37 par store feltet.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger