AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Høyland-brødrene og far og sønn Eide klare for semifinale

20.06.2017
Høyland-brødrene og far og sønn Eide klare for semifinale

Highlanders fortsetter å fly høyt i Montecatini! I åttendedelsfinalen knustre de Redrobot 84-30 på 28 spill, og i kvartfinalen slo de France Open Senior 76-41. Dermed er de klare for semifinale mot polske Mazurkiewicz. Etter den første av fire sesjoner leder polakkene 30-28 i IMP.

Gry Forever, som gjorde det best i kvalifiseringen av de norske, fikk bank av Poland i åttendedelsfinalen med IMP-sifrene 24-75. Heimdal hang godt med mot China Open i sin åttendedelsfinale, men kineserne gikk seirende ut av oppgjøret med 13 IMP.

Turneringens største overraskelse er Greece, som i kvartfinalen slo ut Lavazzas stjernegalleri. I semifinalen mot China Open leder de med 5 IMP etter 14 spill.

I kvartfinalen hos damene mellom Norden og Dutch Women var det lenge jevnt, men mot slutten dro nederlenderne fra og tok en komfortabel seier.

I dag starter også parturneringene i Montecatini. 257 par er med i åpen klasse, 27 av disse har én eller flere norske spillere. Etter 14 spill leder Jeff Meckstroth-Zia Mahmood foran Rune Hauge og Dan McIntosh! I dameklassen er 77 par med, åtte av disse består av norske spillere, mens det er 70 par i seniorklassen, derav to norske par.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger