AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Norsk fjerdeplass i Reisinger

05.12.2017
Norsk fjerdeplass i Reisinger

Fall Nationals i San Diego startet bra for de norske farger, men midtveis var det mer moderate resultater. Lag Zimmermann (med Helgemo-Helness) og lag Diamond (med Lindqvist-Brogeland) gikk riktignok enkelt videre i Board-a-Match Swiss Teams, men finaledagen ble skuffende for begge lag. I Blue Ribbon Pairs var det bare Allan Livgård og Terje Aa som nådde finalen av de norske. Der endte de på 24. plass av de 78 parene.

I Reisinger Board-a-Match Teams fortsatte nedturen for Zimmermann-laget, som røk ut etter første spilledag (20 av 48 lag gikk videre til semifinalen) med 0,5 spills margin. Både Diamond-laget og Livgård-laget (Med Livgård-Aa og Grøtheim-Tøndel) fikk derimot en skikkelig opptur med henholdsvis første- og fjerdeplass etter de 52 første spillene i Reisinger. I semifinalen gikk det tyngre for Livgård & Co., som med sin tolvteplass havnet like bak de ti finaleplassene. Diamond-laget beholdt ledelsen også etter den andre spilledagen.

Det så lovende ut for et nytt amerikansk mesterskap til John Diamond-Brian Platnick og Espen Lindqvist-Boye Brogeland da de var i front også etter første finalesesjon, men flere lag var på skuddhold. Middels (13 poeng) på de 26 siste spillene hadde holdt til seier for Diamond-laget, men magre 10,5 poeng gjorde at de falt ned til en litt sur fjerdeplass. Kinesiske lag Shen tok en overraskende seier (som var ekstra imponerende fordi de møtte én time for sent til spillestart i semifinalen og dermed innledet dagen med seks tapte spill!) foran lag Mittelman og lag Pszczola.

Board-a-Match Swiss Teams ble vunnet av det suksessrike Schwartz-laget foran Cayne-laget og Meltzer-laget. I Kaplan Blue Ribbon Pairs gikk Eric Greco-Joe Grue til topps foran Matt Granovetter-Sylvia Shi og Vincent Demuy-Brad Moss.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger