AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Siste dag av Fall Nationals med norske muligheter

05.12.2021
Siste dag av Fall Nationals med norske muligheter

Én dag gjenstår av det amerikanske høstmesterskapet. Alle de norske spillerne henger med i sine respektive turneringer. Geir Helgemo og Tor Helness, som røk ut mot Palma i semifinalen i Soloway Knockout Teams, ligger på 13. plass med lag Levine i Keohane North American Swiss Teams. Geir Brekka og Nils Kvangraven ligger på sjetteplass med lag Levinson i samme turnering, som ledes av Dinkin foran Donner.

I Reisinger Board-a-Match Teams er åtte lag klare for finalen. Christian Bakke og Boye Brogeland ligger på tredjeplass med lag Rosenthal, bak lederlaget Nickell og Palma.

Soloway Knockout Teams ble vunnet av lag Spector (Warren Spector-Gavin Wolpert, Vince Demuy-John Kranyak og Kevin Bathurst-John Hurd), som tok en overbevisende seier mot lag Palma i finalen. I Kaplan Blue Ribbon Pairs ble det fransk seier med Thomas Bessis-Cedric Lorenzini foran Oren Toledano-Ami Zamir fra Israel og Geoff Hampson-Haig Tchamitch fra USA. De norske parene, Brekka-Kvangraven og Bakke-Brogeland, endte på henholdsvis 18. og 21. plass.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger