AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Velkommen!

29.01.2008
Velkommen!

Velkommen til Bridge i Norges nye hjemmesider. Her finner du velkjente spalter, som Ukens Spill, Ekspertklubben og Nøtteknask, men også nyvinningen BIN-forum (se helt til venstre på den øverste mørkegrønne menylinja) som vi håper vil bli flittig brukt. Ta gjerne turen innom der allerede nå, og gi ris og ros til de nye nettsidene. Vi håper at du liker sidene, og tar turen innom oss ofte.

Noe av tanken bak de nye sidene, er at de skal være mer interaktive. Bridge i Norge får ofte henvendelser fra våre abonnenter, med meldeproblem, spørsmål om hvordan kontrakter bør spilles, og mange morsomme anekdoter. Svarene på slike henvendelser kan være interessante for flere, så nå håper vi at flere velger å bruke BIN-forum, der leserne selv kan diskutere problemene, og alle kan lese våre svar. Tanken er at vi med tiden finner bestemte tidspunkt der vi er inne "live" og kommenterer, og ellers lar dere lesere boltre dere på siden selv. Foreløpig er det hele på forsøksstadiet, og vi får i samarbeid prøve å forme det på best mulig vis.

En annen nyvinning er BIN spillmal, hvor hvor du kan sende inn forslag til Ukens spill eller spørsmål til BIN-forum. Det går også an å bruke spillmalen til å sende for eksempel et melde- eller spilleproblem til en venn.

Bridge i Norge satser på å være best på bridge, og håper dette er et steg i riktig retning.

Velkommen!

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger