AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Kårer beste spill i Norge

15.06.2008

Norsk Bridge Presse vil, i samarbeid med Ernst&Young, innby til konkurranse om beste spill i Norge. Prisen deles ut under Norsk Bridgefestival, og er pålydende 5000 kroner i åpen klasse, og 3000 kroner i en egen Juniorpris. Frist for innsending av spill er 1. juli.

Leder av Norsk Bridge Presse, Alf Jensen, kommer med denne oppfordringen:

- Det nærmer seg tid for utdelelse av Ernst & Young-prisen 2007/2008.
Vi ønsker å få inn spill slik at vi har flere å velge av, på det nåværende tidspunk har vi alt for få så vær snill å bidra.
 
Spill kan du sende til: alf.h.jensen@finnmarken.no
 
Se forøvrig hjemmesidene til Norsk Bridge Presse

Kårer beste spill i Norge
Takket være det kjente revisjonsfirmaet Ernst & Young kan Norsk Bridge Presse innby til attraktiv konkurranse med store pengepremier om de beste spill i Norge. I klartekst betyr det av norske spillere. Vinnerspillet kan selvsagt være hentet fra et internasjonalt mesterskap med en norsk spiller i aksjon.

Olve Gravråk er ikke bare en habil bridgespiller. Han er også leder for revisjon og rådgivning i Ernst & Young i Norge. Det er mye hans fortjeneste at konkurransen om Ernst & Young-prisen kommer i gang.

Konkurransestart er 1. juli i år, altså søndag. 1. juli neste år er siste frist for å være med i kampen om prisen for 2007/2008. Man har valgt denne konkurranseperioden for å få en skikkelig ramme for prisutdelingen, nemlig Bridgefestivalen. Den første Ernst & Young-prisen deles ut på neste års festival.

Hovedpremien blir på 5000 kroner. Videre blir det 2000 kroner til nest beste spill. Dessuten settes det opp en Juniorpris på 3000 kroner.

Leder Alf Helge Jensen i Norsk Bridge Presse opplyser at det blir vanlige regler for konkurransen. I klartekst betyr dette at alle spill må offentliggjøres for å komme i betraktning. Enten i avis, magasin, bulletin eller lignende. Alle påmeldte spill vil i tur og orden bli lagt ut på hjemmesida til Norsk Bridge Presse. 

Se for øvrig statutter.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger