AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Nederlands kaptein: Grøtheim har rett

29.08.2009
Nederlands kaptein: Grøtheim har rett

Den nederlandske laglederen Anton Maas sier til bin i dag at han tror Grøtheim har rett i at VM-tittelen går til Italia, Nederland, Norge eller USA2. Nederland gjennomførte i dag en treningskamp mot USA2, der de spiller om 400 dollar. Norge valgte å lade rolig opp i stedet.

Glenn Grøtheim sa i går at det egentlig bare er fire lag som har reelle sjanser i dette verdensmesterskapet. Den norske landslagsveteranen sier at det bare er ti prosent sjanse for at et annet land enn ett av ”de fire store” skal ta hjem gullmedaljen. De fire store er: Norge, Italia, USA2 og Nederland.

 

I dag hadde USA2 og Nederland en treningskamp over 20 spill i de samme spillelokalene som skal  brukes i morgen. Maas sier til meg at han tror det er viktig for Nederland å "få opp dampen", for Nederland har hatt en tendens til å starte langsomt i mesterskap.

    Den italienske kapteinen, madame Lavazza ville ikke la seg intervjue av meg før matchene har startet, og hun ville overhodet ikke spekulere i vinnersjansene.

    Norge var også invitert til å delta i oppvarmingsmatchen, men Sten Bjertnes takket nei. Han vil heller at spillerne slapper av, aklimatiserer seg, repeterer system og lader opp til det store slaget. Han har liten tro på å spille matcher som egentlig ikke betyr noe, selv om det er et mindre pengebeløp på spill.

    

Det har nettopp vært captains'''' meeting, og lagene har meldt fra hvem som starter i morgen. Som vanlig har Norge valgt å la Boye Brogeland sove. Så han og Espen Lindqvist er ikke med i morgendagens åpningskamp mot Brasil.

 

I kveld kl 19 er det åpningsseremoni der lagene møtes til presentasjon i Alfa Teater.

  

 

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger