AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Brogeland-Sælensminde vant Von Zedtwitz Life Master Pairs

26.07.2010
Brogeland-Sælensminde vant Von Zedtwitz Life Master Pairs

Før siste sesjon var det jevnt i toppen i den første hovedturneringen i Summer Nationals i New Orleans. Brogeland-Sælensminde holdt fortsatt stand i teten, men tre-fire sterke par var bare noen få poeng bak. Det norske paret scoret sterke 60% på sine 26 siste spill, men klarte likevel bare så vidt å holde unna for italienerne Norberto Bocchi og Guido Ferraro som spurtet enda bedre. På tredjeplass, 20 poeng bak seieren og 14 poeng bak andreplassen (toppen på hvert spill var 38 poeng) kom Joaopaulo Campos og Miguel Villasboas fra Brasil.

Avslutningen på turneringen ble en svært nervepirrende affære da Brogeland-Sælensminde skulle avrunde med et spill som de egentlig skulle ha spilt tidligere i sesjonen, men som var blitt utsatt på grunn av sen spilling. Resultatlistene med to runder igjen var offentliggjort, og siden nordmennene hadde avsluttet med fire kanonspill visste de at de ville vinne turneringen med et middels spill til slutt. Derfor var det svært overraskende at de valgte å doble motparten i 3 hjerter, hvor de tok inn en strøken bet - pluss 100 - mens 4 spar deres vei stod på å løse 10xx i trumf mot EKkn9xx. Da den satt 2-2, var det normalt å ha 420 inn. 100 inn ga likevel 25% score på spillet, og det ville holdt med 10% for å vinne turneringen.

De andre norske som spilte finalen i parturneringen, Jørgen Molberg-Terje Aa og Tor Helness (med Connie Goldberg fra USA), endte på henholdsvis 41. og 46. plass i det 78 par store finalefeltet. 314 par deltok i turneringen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger