AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Magne Eide og Sven-Olai Høyland i tet før siste dag av NM Par

05.08.2010

I fjor var det yngste (Jim Høyland med Tor Bakke) og mellomste (Sam Inge Høyland med Trond Hantveit) blad Høyland som kjempet om gullet i den mest prestisjefulle turneringen under Norsk Bridgefestival. I år er det den eldste i brødreflokken (Sven-Olai Høyland med Magne Eide) som ligger best an. Med 50 spill igjen leder de med litt over 100 poeng på Trond Hantveit og Sam Inge Høyland som igjen gjør en flott figur i parfinalen. Tor Bakke og Jim Idar Høyland ligger rett over middels og trenger en mirakelavslutning for å hevde seg i toppen.

På tredjeplass, 180 poeng bak lederparet, finner vi Rune Hauge og Tor Helness. Helness fikk ikke med seg første sesjon grunnet sen retur fra Summer Nationals i USA, men nestoren i norsk bridge ser ikke ut til å være nevneverdig plaget av jet lag og er ganske sikkert motivert for å få et nytt NM-gull i samlingen sin.

De andre parene som er inne blant topp ti, er Ivar Berg-Håkon Kippe, Tarjei Eck Hansen-Jørn Åselid, Leif-Erik Stabell-Tolle Stabell, Stian André Evenstad-Dag-Jørgen Stokkvik, Harald Eide-Lars Eide, Jo-Arne Ovesen-Siv Thoresen og Stine Holmøy-Haldor Sunde.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger