DAG 1 - ÅPNINGSSEREMONI

I dag har det ikke vært spilling. I tillegg til åpningsseremoni var det en offisiell pressekonferanse. Der ble det blant annet ble opplyst om at 10 % av spillerne skal dopingtestes. Koffein og alkohol er blant det som står på dopinglisten!

"Kafor'noe ikje kaffe?" Erik "Silla" Sælensminde var tydelig rystet av begivenheten. Han har etter sigende ikke vært å se på turneringer uten en kaffekopp i hånden de siste fem årene. Vi kan berolige leserne med at det skulle være snakk om unaturlige mengder med koffein før en ble "hukket". Boye, på sin side, lurte på hvor mye koffein det var i en Cola!

Zia var fornøyd med dopingtesten. Han håpet å slippe den vanlige kommentaren fra makkeren: Du spiller som om du er dopet!

Ellers ladet spillerne opp med å slappe av i rolige omgivelser. Vi pleier å gi dere et utsiktbildet, og her er ett fra Boye sitt rom, som forøvrig er 4444.

Vi kommer tilbake med en egen bilde-side senere. Jeg vil ikke legge for store bilder ut på disse sidene, da nedlastingstiden blir for lang.

Send gjerne noen morsomme mail til spillerene via meg. Mailene og svarene blir kanskje publisert her på nettet. Du kan selvsagt be om at de ikke blir publisert.

Da er alt klart for to spennende uker - la oss håpe det beste og glemme det verste.

Trond