AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / BIN-forum
 
BIN-forum, hva er det?

BIN-forum er et diskusjonsforum for bridge. Her kan du sende inn tema av forskjellig art; et meldeproblem, hvordan en kinkig kontrakt skal spilles, en fargebehandling, hvilke konvensjoner bør en bruke, eller rett og slett en morsom historie fra klubbkvelden.


Hvem kan skrive i BIN-forum?

Alle kan svare på innlegg i BIN-forum, men vi forbeholder oss retten til å slette upassende innlegg uten å ta kontakt med avsender. Bridge i Norge får hvert år mange henvendelser fra våre lesere med spørsmål av forskjellig art. Noen stiller så interessante spørsmål at vi legger mye tid og arbeid i svaret som sendes tilbake. Både spørsmålene og svarene kan være av interesse for flere, og heretter kommer BIN-forum til å brukes til å svare på spørsmål som har allmenn interesse. De fleste spørsmål vil legges direkte ut på BIN-forum slik at dere lesere kan diskutere temaet, og redaktøren hiver seg gjerne inn i debatten selv.

Hvordan sende innlegg med nytt tema til BIN-forum?

Vil du starte et nytt tema, må innlegget sendes inn til oss først, så legger vi det ut på siden. Det er to måter å sende innleggene på: Enten kan du benytte BIN spillmal, eller du kan sende oss en e-post.