AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Brede norske glis på Island

30.01.2017
Brede norske glis på Island

Reykjavik Bridge Festival ble arrangert fra 25. til 29. januar. Festivalen gikk første gang av stabelen i 1982 og har alltid besøk av nordmenn. I år var det en del færre norske par og lag enn de siste årene ettersom mange prioriterte Copenhagen Bridge Festival helgen i forveien istedenfor Island. Som i København var det mange fine norske prestasjoner.

I parturneringen deltok 122 par, derav 14 med norske spillere. Etter første spilledag var det trippel norsk på resultatlisten! Lederne, Allan Livgård og Terje Aa, falt ned til tiendeplass andre dag. Rune Hauge og Erik Sælensminde holdt koken og vant turneringen med 58,1 %. Simon Gillis og Boye Brogeland spurtet inn til en overraskende andreplass med 56,6 %. Det amerikanske paret Jim Elliott og John Lusky ble nummer tre med 56,4 %.

I lagturneringen var det ikke like stor suksess for nordmennene, men Artur Malinowski og Thor Erik Hoftaniska var hele tiden med i tetbildet med lag de Botton. De ble til slutt nummer to, drøye 13 VP bak det danske vinnerlaget med Anders Hagen, Mads Eyde, Michael Askgaard og Jacob Røn. De to beste parene fra parturneringen utgjorde lag Silla, men måtte ta til takke med en niendeplass. Gunn and the boys (Gunn Helness, Jon-Egil Furunes, Berge Eldar Nising og Jan Gunnar Kristensen) ble nummer 13.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger