AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

To Spring Fours på rad for Espen Erichsen

08.05.2024
To Spring Fours på rad for Espen Erichsen

Spring Foursomes ble spilt i Bristol fra 3. til 7. mai. 57 lag stilte til start i det som er Englands sterkeste turnering. Seks av lagene hadde norske spillere i oppstillingen, blant annet andreseedete Gillis (Ole Berset, Odin Svendsen og Erik Sælensminde), tredjeseedete de Botton (Christian Bakke, Thomas Charlsen, Geir Helgemo, Thor Erik Hoftaniska og Artur Malinowski) og fjerdeseedete Orca (Espen Erichsen).

Det var imidlertid 27. seedete Hauge (Rune Hauge-Dan McIntosh og Stian Evenstad-Nicolai Heiberg-Evenstad) som imponerte mest i de innledende cuprundene (alle lag har to liv, så man tåler ett tap). Som eneste ubeseirete lag fikk de walk-over i kvartfinalen, og i semifinalen fortsatte de storspillet og slo Penfold med 37 IMP.

Finalemotstander ble Orca (Richard Plackett-Espen Erichsen, Alexander Allfrey-Andrew Robson og Simon Cope-Peter Crouch), som var tittelforsvarer (riktignok med Peter Bertheau som Peter Crouch sin makker ved fjorårets triumf). De 32 finalespillene var det Orca som kom best ut av, og resultatet ble 96-57 i IMP. Lag Hauge kunne som ubeseiret ha forlangt åtte ekstraspill i finalen for å komme ajour, men forspranget var såpass stort at de ikke benyttet seg av denne muligheten.

For de andre norske ble det en relativt tidlig exit. Gillis og Poulsen ble slått ut allerede i fjerde runde, mens Dyson holdt én runde til. De Botton fikk et tidlig tap, men spilte seg fram til runde 6, der de ble utklasset av Orca.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger