AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Karlberg og Thomassen vant Marit Sveaas

26.05.2024
Karlberg og Thomassen vant Marit Sveaas

Fra 20. til 26. mai ble det spilt mye bridge på Scandic Havet i Bodø, europeisk kulturhovedstad av året. Bridgeuken ble avsluttet med Marit Sveaas Internasjonale Bridgeturnering (MSIBT) fra 24. til 26. mai, som i år hadde 66 par på startstreken. Litt overraskende at ikke flere lar seg friste av et høyt premiebudsjett og en velorganisert turnering med sterk deltakelse, men oppslutningen har dessverre dalt markant siden suksessen på operaen i Oslo i 2017 (216 par) og 2018 (179 par).

Kvaliteten på turneringen er det dog ingenting å utsette på, der både norske og utenlandske toppspillere slet med å komme over middels i den 32 par store finalen. Der var Svein Gunnar Karlberg og Kurt-Ove Thomassen best og innkasserte 150.000 kroner for seieren. På de neste plassene fulgte Fred Arne Moen-Jan Petter Svendsen og Tom Johansen-Nils Kvangraven.

I Bodø har det også blitt arrangert internasjonale juniorturneringer for både lag (10 lag) og par (45 par) denne uken, i tillegg til Norsk Skolemesterskap (5. til 7. klasse) med 22 lag, som ble vunnet av Borhaug skole leopard (og danske Maglegaard skolen).

Fra 20. til 23. mai ble WBT Masters Bodø arrangert av World Bridge Tour med tolv sterke lag og spillere fra Europa, Asia, Nord-Amerika og Sør-Amerika. Denne turneringen ble vunnet av Christian Bakke, Boye Brogeland, Geir Helgemo og Michal Klukowski.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger