AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Maktdemonstrasjon av Monaco

23.07.2012
Maktdemonstrasjon av Monaco

Monaco, med to nordmenn (Geir Helgemo og Tor Helness), to italienere (Fulvio Fantoni og Claudio Nunes), én franskmann (Franck Multon) og deres spillende sponsor fra Sveits (Pierre Zimmermann), har det siste året vist at de er verdens beste lag. For nøyaktig ett år siden gikk de til topps i Vanderbilt, for én måned siden tok de en klar seier i EM i Dublin, og på søndag gjentok de Vanderbilt-triumfen under Spring Nationals i Philadelphia!

Monacos finalemotstander var ingen ringere enn lag Nickell (Nick Nickell, Ralph Katz, Bobby Levin, Steve Weinstein, Jeff Meckstroth og Eric Rodwell). Etter tre av fire sesjoner ledet Nickell med 10 IMP, og det lå an til en svært spennende avslutning. På de siste 16 spillene var imidlertid Monaco overlegne og vant 52-0!

I semifinalen var det lag Cayne (Jimmy Cayne, Michael Seamon, Giorgio Duboin, Antonio Sementa, Lorenzo Lauria og Alfredo Versace) som ble knust av Monaco med IMP-sifrene 174-71.

I den avsluttende Swiss-turneringen med 188 lag på startstreken ble de norske innslagene nummer 15 (Boye Brogeland og Frode Nybo på lag Schwartz) og nummer 17 (Geir Brekka, Tom Høiland og Erik Sælensminde på lag Gillis).

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger