AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Gillis og De Botton til kvartfinalene, Zimmermann utslått

13.10.2012

Det er et sterkt felt som er samlet i Monte Carlo Patton til oppvarming for Cavendish Invitational. I gårsdagens innledende runder kom Zimmermann videre til A-gruppen med et nødskrik, mens mange gode lag måtte ta til takke med B-gruppen.

I A-gruppen var det på ny Lavazza som toppet, og de kunne dermed velge motstander blant lagene som ble nummer fem eller seks i A-gruppen og de to lagene som avanserte fra B-gruppen. Valget falt på lag Gillis (Simon Gillis, Boye Brogeland, Marianne Harding og Odin Svendsen) som ble nummer fem i A-gruppen.

Lag De Botton (Janet de Botton, Artur Malinowski, Thomas Charlsen, Thor Erik Hoftaniska, Krzystof Buras og Gregor Narkiewicz) er også i kvartfinalen etter å ha blitt nummer to i B-gruppen (som ble vunnet av lag Angelini), mens lag Zimmermann manglet 5 VP på å gå til cupspillet.

To andre norske lag, Feelgood (Jon Solli Hansen, Nils Chr. Ravnaas, Helge Stornes, Frank Svindahl og Ewa Banaszkiewicz) og Norden2 (med Kurt-Ove Thomassen, Svein Gunnar Karlberg og et dansk damepar) ble henholdsvis nummer 12 og 15 i A-gruppen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger