AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Ungt firemannslag gjorde furore i USA-trials

08.06.2013
Ungt firemannslag gjorde furore i USA-trials

Kampen om å bli USA 1 var ventet å stå mellom lag Nickell (Nick Nickell-Ralph Katz, Bobby Levin-Steve Weinstein og Jeff Meckstroth-Eric Rodwell) og lag Fleisher (Marty Fleisher-Mike Kamil, Zia Mahmood-Chip Martel og Michael Rosenberg-Chris Willenken). Fleisher kom til finalen etter et sterkt comeback i siste sesjon i semifinalen mot Spector, og mange holdt dem nok som klare favoritter mot lag Kranyak, en kvartett bestående av de tidligere juniorlandslagsspillerne John Kranyak, Gavin Wolpert, Kevin Bathurst og Kevin Dwyer.

I finalen på 120 spill var imidlertid ungdommene sterkest og vant 270-202. Dermed blir de USA 1 i Bermuda Bowl på Bali i september, hvor de kan ta med seg et tredje par. På veien til finalen har Kranyak & Co. slått ut Blanchard (234-158) i åttendedelsfinalen, Diamond (325-265) i kvartfinalen og Nickell (264-219) i semifinalen.

Hvem som blir USA 2 i Bermuda Bowl, skal avgjøres i en kamp over 90 spill mellom lag Fleisher og lag Nickell. Nickell kom seg videre på bekostning av lag Diamond, som kastet inn håndkledet på stillingen 154-76 etter 60 av 90 spill.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger