AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Norsk 6. og 9. plass før siste dag i mixfinalen

14.06.2013
Norsk 6. og 9. plass før siste dag i mixfinalen

Etter første finaledag i EM for mixpar ligger Gunn og Tor Helness på sjetteplass, et par prosent ledende Linda Molle og Marco Ter Laare fra Nederland. Tonje og Boye Brogeland hadde en sterk første finaledag og avanserte fra 45. til sjetteplass. På tirsdag skal det spilles 52 spill før avgjørelsen faller.

Etter søndag og siste kvalifiseringsdag i EM for mix par var det kun to norske par som kom seg til finalespillet; Gunn og Tor Helness (11. plass) og Tonje og Boye Brogeland (45. plass). Marianne og Egil Homme var ytterst få desimaler fra finaleplass med sin 53. plass (52 gikk videre.)

Etter første dag var det flere norske som var inne: Homme-Homme (22. plass), Brogeland-Brogeland (27. plass), Helness-Helness (42. plass), Anfinsen-Solheim (45. plass), Helgemo-Frey (50. plass) og Bårdsen-Haugen (52. plass).

Årets åpne EM spilles i Ostende i Belgia fra 15. til 29. juni. Den første uken er det mixturneringer, mens det den andre uken er mesterskap i åpen klasse, dameklassen og seniorklassen.

I mix par er det foreløpig påmeldt 200 par, derav elleve norske. I mix lag ligger det an til å bli 89 lag på startstreken, ni av disse har norske spillere i lagoppstillingen.

Geir Olav Tislevoll vil ha daglige oppdateringer fra mesterskapet på BINs nettside fra 19. juni.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger