AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Mix- og juniordrama i Bridgefestivalen

04.08.2013
Mix- og juniordrama i Bridgefestivalen

Under Norsk Bridgefestival som pågår i Fredrikstad, ble de to første NM-titlene delt ut i dag. I NM for mixpar, hvor det deltok hele 214 par, var det spennende frem til siste kort ble lagt. Alle tre parene som var på pallen før den siste runden, ble forbigått! Paret som spurtet best og tok gullet, var Gunn Helness og Svein Arild Naas Olsen med 1335 poeng. Sølvet gikk til Kåre Bogø og Siv Thoresen med 1311 poeng, mens bronsen gikk til Ann Karin Fuglestad og Tormod Røren med 1309 poeng.

I Junior-NM stod gullkampen mellom Erlend Skjetne-Kristian Barstad Ellingsen og Tor Eivind Grude-Fredrik Helness. Da poengene var telt opp, havnet begge på 152,9! Da måtte fintelling til - såkalt kvalitetsberegning - og gullet havnet hos Ellingsen-Skjetne. Bronsen gikk til Kristoffer Hegge og Kristian Stangeland.

I NM Monrad, som har 14 billetter til NM Par, fører far og sønn Sæther, Svein Ingar og Joakim, med nesten 62 % score. Hakk i hæl følger Rune og Tommy Skodje.

I NM for mixlag er det svært jevnt etter fire runder. Viba (Synnøve Balevik-Asbjørn Feten og Bjørg Landvik-Gunnstein Fjellheim) fører det 72 lag store feltet.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger