AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Stjernemøte i Monte Carlo

16.10.2013
Stjernemøte i Monte Carlo

23.-25. oktober spilles auksjonsturneringen Cavendish Pairs i Monte Carlo. Store deler av verdenseliten har meldt sin ankomst, og blant de 62 parene finner vi fem norske i tillegg til "monegaskerne" Helgemo-Helness.

Du trenger imidlertid ikke å vente en hel uke på å bivåne toppbridge fra lilleputtstaten. På fredag starter Monte Carlo Patton der Norge er representert med Dr Feelgood (Jon Solli Hansen, Geir Brekka, Espen Lindqvist og Boye Brogeland), Team Momek (Lars Arthur Johansen, Gjermund Rekstad, Svein Gunnar Karlberg og Kurt-Ove Thomassen) og De Botton (Artur Malinowski, Thomas Charlsen og Thor Erik Hoftaniska). Den turneringen avsluttes på søndag, og dagen etter går startskuddet for Cavendish Teams der det foreløpig er påmeldt 22 lag, derav tre med norske spillere (inkludert Monaco).

Nytt av året er Cavendish Ladies Pairs, som arrangeres parallelt med Cavendish Pairs. 14 damepar er påmeldt, og tre av disse er norske.

Dermed ligger det an til at sponsoren Pierre Zimmermann (bildet) og FMB-president Jean Charles Allavena topper fjorårssuksessen da Cavendish-turneringene ble flyttet fra Las Vegas til Monte Carlo.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger