AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

To gull til Monaco, ett gull til Polen

20.12.2013
To gull til Monaco, ett gull til Polen

Som ventet var det spillerne fra Monaco og Polen som gjorde det skarpest i herreklassen i Sport Accord World Mind Games i Beijing.

I lagturneringen tok Monaco en klar finaleseier mot Polen. Parturneringen ble vunnet av Fulvio Fantoni-Claudio Nunes foran et kinesisk og et polsk par. Geir Helgemo og Tor Helness kom på fjerdeplass. I singelturneringen var det Helness og Cecary Balicki som kjempet om seieren. Polakken trakk det lengste strået og vant med 0,32 % margin. Shi Haojun fra Kina ble nummer tre, mens Helgemo endte på niendeplass av de 24 deltakerne.

Det er ikke første gang at Helness og Helgemo har markert seg i singelturneringer. I Beijing i 2008 tok de dobbeltseier i den individuelle konkurransen i World Mind Sports Games, med Helness på det øverste trinnet på seierspallen. I 1996 gikk Geir Helgemo til topps i den tredje utgaven av Generali World Masters Individual.

I dameklassen i Beijing gjorde Kina det best med to gull (lag og par), ett sølv (singel) og én bronse (singel). USA tok det siste gullet (singel) og fikk i tillegg en bronsemedalje (lag). England tok to sølv (par og singel), mens Israel fikk én bronse (par).

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger