AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Kvangraven & Co. leder 1. divisjon

10.11.2014
Kvangraven & Co. leder 1. divisjon

Nils Kvangraven gjør foreløpig sine egne forhåndstips (femteplass) til skamme idet Møre og Romsdal (Lie) har tatt teten etter første halvdel av 1. divisjon. På laget spiller Nils Kvangraven-Terje Lie, Asbjørn Kindsbekken-Roar Voll og Ole Arild Berset-Bjørn Olav Ekren. De har scoret 84,44 VP på de seks kampene (av elleve totalt), et snitt på i overkant av 14 VP.

På andreplass ligger Rogaland (Hauge) med 74,16 VP. De manglet Geir Helgemo og Tor Helness fra fjorårsgullet, men har brukt fem spillere og kan dermed bare hente inn halvparten av "Helgeness" til den andre divisjonshelgen i februar.

Hordaland 2 (Charlsen) ligger på tredjeplass med 73,96 VP. Der i gården har Bjørn Bentzen og Arild Rasmusen blitt erstattet av Erik Berg og Steffen Fredrik Simonsen, og laget spiller også denne sesongen bare med fire spillere.

Laget som Kvangraven har tippet på toppen av resultatlisten til slutt, Midt-Trøndelag 1 (Livgård), ligger på fjerdeplass med 73,22 VP. Bak lederlaget er det altså tett som hagl, og minst ett av disse lagene vil trolig gi Møre og Romsdal tøff kamp om gullet.

I andre enden av resultatlista virker Østerdal 1 (Skoglund) fortapt med bare 29,73 VP. Også de to Vest-Agder-lagene ser ut til å måtte slite for å holde plassen. De har scoret 39,44 og 44,82 VP, mens nærmeste lag på trygg grunn er Hordaland 2 (Høyland) med 51,02 VP.

I 2. divisjon ledes de tre avdelingene av Østfold og Follo 1 (Thoresen), Hedmark og Oppland 1 (Holmbakken) og Gudbrandsdal 1 (Bartnes). Det er dog bare Siv Thoresen & Co. i avdeling A som har fått et bra forsprang.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger