AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bridgens Champions League spilles i Milano

13.11.2014
Bridgens Champions League spilles i Milano

Den 13. utgaven av Champions' Cup arrangeres i Milano fra 13. til 15.november. I denne turneringen deltar seriemestrene (eventuelt cupmestrene, som er regelen i Norge) fra de ti beste nasjonene i forrige EM, i tillegg til ett lag fra arrangørlandet og den regjerende europeiske klubbmesteren.

G.S. Allegra (Lavazza) har vunnet de tre siste utgavene av turneringen, og får favorittstempelet sammen med Monaco FMB. Det er imidlertid en rekke sterke lag og spillere i feltet, der Norge er representert med Heimdal BK (Glenn Grøtheim-Jørgen Molberg, Erik Berg-Lars Arthur Johansen og Allan Livgård-Terje Aa). Dette er de samme spillerne som vant lagfinalen i vår, med unntak av at Jørgen Molberg har erstattet Geir Helgemo.

Etter den første av to kvalifiseringsdager leder G.S. Allegra foran tyske Bamberger Reiter og danske Schaltz. Heimdal BK ligger på sjetteplass, mens Monaco FMB har gjort det svakere enn forventet med en niendeplass. Det er imidlertid jevnt, og bare italienske ASD Pescara Bridge har blitt hektet av i kampen om en semifinaleplass.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger