AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Nesten semifinale for Heimdal

15.11.2014
Nesten semifinale for Heimdal

Før siste kamp i kvalifiseringen var Heimdal BK inne blant de fire som ville få plass i semifinalen. 6-14-tap mot danske Schaltz gjorde at trønderne falt ned til sjetteplass, mindre enn 1 VP bak den røde streken.

Monaco FMB lå på åttendeplass før siste kamp, nesten 11 VP bak semifinaleplass. Resultatene i de andre kampene gjorde imidlertid at en storseier mot bulgarske Titan ville føre dem opp på fjerdeplass. Med to spill igjen ledet de 35-9 i IMP, men fem doblete beter i en frivillig meldt soneutgang av "Helgeness" - minus 1400 - gjorde at det ble 16 IMP ut og bare sjuendeplass i kvalifiseringen. Dette var ikke den første ukarakteristiske scoren for stjerneparet i turneringen; tidligere hadde de via en Blackwood-sekvens meldt seg opp i storeslem med tre ess borte!

I den ene semifinalen møtes italienske G.S. Allegra og franske Zaleski, mens tyske Bamberger Reiter og danske Schaltz gjør opp om den andre finaleplassen. Heimdal må slå Monaco i første cupkamp for å få spille om femte- og sjetteplassen i turneringen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger