AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Ingen norske knocket ut

29.11.2014
Ingen norske knocket ut

Etter første dag av Nail Life Master Open Pairs ligger Boye Brogeland-Espen Lindqvist på 30. plass, mens Kristian B. Ellingsen-Tor Eivind Grude er på 89. plass. 290 par stilte til start, og 156 av disse er klare for finaledagen. Feltet ledes av Ralph Katz-Joel Wooldridge som noterte 56 % og 67 % på de to kvalifiseringssesjonene. Giorgio Duboin-Zia Mahmood, kanskje den heteste favoritten, ligger på 14. plass.

I seniorturneringen gikk Tromsø2015, bestående av Rune B. Anderssen-Peter Marstrander og Erik Bølviken-Jostein Sørvoll, greit videre til "Round of 16". Som 16. seedet i turneringen møter de ingen ringere enn fjorårsvinnerne Gupta, som stiller med disse kanonene: Vinita Gupta-Billy Miller, Bart Bramley-Lew Stansby og Jeff Meckstroth-Eric Rodwell. For seniorene er det vinn eller forsvinn over 64 spill.

ACBL har startet med en ny tjeneste kalt ACBL Live. Der kan du søke på spillernavn (etternavn) og få tilgang til så vel sesjonsresultat som detaljerte spillresultat. For sammenlagresultat kan det være fornuftig å se i bulletinen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger