AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Seniorene nær å ta skalpen til Meckwell

30.11.2014
Seniorene nær å ta skalpen til Meckwell

Etter halvspilt åttendedelsfinale i seniorturneringen ledet Tromsø2015 (Rune B. Anderssen-Peter Marstrander og Erik Bølviken-Jostein Sørvoll) 83-48 mot Gupta (Vinita Gupta-Billy Miller, Bart Bramley-Lew Stansby og Jeff Meckstroth-Eric Rodwell). Da hadde sponsoren gjort unna sin halvdel, og det gjensto 32 spill mot proffene. Gupta reduserte til 101-115 før siste sesjon, og på de siste 16 spillene ble det 29-0 til Meckwell & Co. Dermed røk Tromsø2015 ut med skarve 15 IMP; 115-130.

I Nail Life Master Pairs hadde Kristian Ellingsen og Tor Eivind Grude en bra finaledag der de scoret drøye 58 og 56 % i de to sesjonene. Det holdt til å avansere fra 89. plass til 25. plass. Boye Brogeland og Espen Lindqvist hadde en mer midt på treet-dag. De endte på 31. plass etter 53 og 56 % i finalesesjonene. Turneringen ble overraskende vunnet av James Krekorian og Venkatrao Koneru fra USA. Giorgio Duboin og Zia Mahmood ble nummer 19.

Lag Zimmermann har ankommet Providence for å delta i Mitchell Open Board-a-Match Teams som starter i dag. Det går rykter om at et rogalandslag med Ståle Frøyland-John Helge Herland og Espen Anfinsen-Erik "Guttungen" Eliassen også er på plass for å spise kirsebær med de store gutta.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger