AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Hauge & Co. avgjorde gullkampen i siste halvrunde

09.02.2015
Hauge & Co. avgjorde gullkampen i siste halvrunde

Rogaland knappet inn på Møre og Romsdals ledelse for hver kamp, og før siste runde hadde Hauge & Co. overtatt føringen med 0,7 VPs margin. Som om ikke dette var spennende nok, skulle de to tetlagene møtes til en ren "finale" til slutt. Der trengte Møre og Romsdal bare å vinne med 2 IMP for å ta gullet.

Etter de første tolv spillene var det nesten like jevnt; Hauge førte med 4 IMP, knapt en delkontraktsving. I den andre halvdelen av kampen var imidlertid Hauge sterkest og vant med IMP-sifrene 64-30. Dermed forsvarte Rogaland fjorårsseieren, denne gangen med Rune Hauge-Erik Sælensminde, Geir Helgemo-Christer Krstoffersen og Boye Brogeland-Espen Lindqvist på laget.

Sølvet gikk til Terje Lie-Nils Kvangraven, Ole Berset-Bjørn Olav Ekren og Asbjørn Kindsbekken-Roar Voll. Hordaland 1, Charlsen sikret seg bronsen, og dette laget besto av to par fra landslagstroppen; Thomas Charlsen-Thor Erik Hoftaniska og Erik Berg-Steffen Fredrik Simonsen.

Også i andre enden av resultatlisten holdt spenningen seg til siste slutt. Vest-Agder 1, Aalberg virket bortimot klare for nedrykk før siste kamp, men 20-0-seier mot Midt-Trøndelag 2, Hornslien gjorde at de passerte trønderne, i tillegg til at de gikk forbi to andre lag som tapte sin siste kamp. Dermed holdt sørlendingene plassen i 1. divisjon med drøye 2 VPs margin. Lagene som rykket ned, var Østerdal 1, Skoglund, Haugaland 1, Lutro og Hordaland 2, Høyland. Sistnevnte mannskap hadde slettes ikke marginene på sin side og manglet kun 0,25 VP på ny kontrakt i toppserien!

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger