AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

To gull og to sølv til Norge i Junior-Nordisk

06.04.2015
To gull og to sølv til Norge i Junior-Nordisk

Nordisk mesterskap for juniorer ble arrangert i Vejen i Danmark fra 4. til 6. april. Norge stilte som eneste land med lag i alle fire klasser; U25, U21, U16 og Jenter.

I U25-klassen spilte Christian Bakke-Harald Eide, Tor Eivind Grude-Kristoffer Hegge og Espen Flått-Anders H. Gundersen seg fram til finalen mot Sverige. Der var svenskene, som også vant kvalifiseringen, noen hakk bedre enn våre gutter.

I U21-klassen vant Norge først kvalifiseringen og deretter finalen mot Danmark. Dermed ble det gull til Marcus Scheie-Joakim Sæther og Sebastian Geissler-Ole André Haukås.

I U16-klassen ble det tøft for de norske landslagsdebutantene Kaja Brekke-Sanna Emilie D. Dybdahl og Marius Dalemark Austad-Christian Fredrik Johnsen. De ble sist i kvalifiseringen, og fikk det også tungt mot Sverige i finalen. Men erfaringen fra et slikt mesterskap med hele 70 spill om dagen er verdifull å ta med seg til kommende representasjonsoppgaver.

Jentelaget vårt gjorde en fin figur i kvalifiseringen der de vant fire av sju kamper. I finalen mot Danmark ble det en klar seier, og jentene reiste dermed hjem med gullmedaljer om halsen. På laget spilte Marte Haugen Klingen-Thea Hove Hauge, Sofie Græsholt Sjødal-Stine Frøyse og Katarina Ekren-Thea Lucie Indrebø.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger