AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

EM-sølv og NM-gull til Langeland og Helgemo

03.07.2015
EM-sølv og NM-gull til Langeland og Helgemo

Gullkampen så ut til å stå mellom Sylvie Willard-Philippe Cronier og Sabine Auken-Roy Welland. Men da de sistnevnte falt av mot slutten, ble det et forholdsvis klart fransk gull.

Åse Langeland og Geir Helgemo hadde ligget bra plassert gjennom hele finalen, men la inn et ekstra gir i siste sesjon og spilte seg inn i medaljekampen. Nesten 70 % score på de ti siste spillene gjorde at det til slutt bare var Willard og Cronier foran dem på resultatlisten. Bronsen gikk til det russiske ekteparet Victoria og Andrej Gromov.

Også flere andre norske par avsluttet sterkt i mixfinalen. Ann Karin Fuglestad og Geir Brekka hadde en lignende score som Langeland-Helgemo på de ti siste spillene og avanserte til sjuendeplass totalt. Like bak fulgte Gunn Tove Vist og Jonny Hansen, som også spurtet bra etter et par tunge sesjoner.

Tre andre norske par kom også inn blant de 20 bete; Torild Heskje-Jo-Arne Ovesen (11. plass), Liv Marit Grude-Christian Bakke (18. plass) og Gunn Helness-Tor Helness (19. plass).

I EBL Cup var det Nederland, Italia og Polen på de tre første plassene. To norske par kom inn blant de ti beste; Eli Solheim-Ivar Anfinsen på åttendeplass og Liv Bugge-Audun Gustavsen på niendeplass.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger