AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

VM-bronse til Norges jentelag

14.08.2016
VM-bronse til Norges jentelag

Katarina Ekren, Thea H. Hauge, Thea Lucia Indrebø, Agnethe H. Kjensli og Sofie G. Sjødal, med Sven-Olai Høyland som kaptein og Elisabeth G. Sjødal som coach, stod for en kjempeprestasjon ved å ta seg til semifinalen i VM for jentelag (U26). Der ble Nederland et nummer for store, men dagen etter slo Norges jenter tilbake med seier i bronsefinalen mot Indonesia. Etter 42 av 56 spill ledet Norge med 57 IMP, men 73-20 til indoneserne i siste sesjon gjorde at seiersmarginen skrumpet til 4 IMP, 138-134.

I jentefinalen viste Nederland på ny at de var det beste laget i turneringen. Motstanderne fra Australia ble slått 228-134 på 64 spill.

I juniorfinalen (U26) lå Polen under med 37-1 mot Kina etter første sesjon. De fire neste sesjonene vant imidlertid Polen så klart at Kina kastet inn håndkledet på stillingen 175-92. Bronsemedaljen gikk til Sverige på bekostning av Nederland.

I U21-finalen så det ut til å bli nederlandsk gull med 14 spill igjen, men Italia snudde kampen med 70-0 i siste sesjon og vant 170-142! I bronsefinalen ble Tyskland slått av Hong Kong.

I U16-klassen gikk medaljene til Israel (gull), Kina (sølv) og Frankrike (bronse). Polen endte på den sure fjerdeplassen.

Juniorene våre, som røk ut i kvartfinalen mot Sverige, tok en åttendeplass i den avsluttende BAM-turneringen som ble vunnet av amerikanske juniorspillere.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger