AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Svensk seier i Sør-Afrika

24.05.2017
Svensk seier i Sør-Afrika

Den sørafrikanske bridgekongressen går av stabelen i mai, og årets arrangement var lagt til Cape Town fra 13. til 20. mai.

De tre første dagene var det parturnering, hvor 142 par stilte til start. Finalefeltet besto av 22 par, deriblant to norske og tre svenske kombinasjoner. Nordmennene endte på sjuende- (Leif-Erik Stabell og Tolle Stabell) og tiendeplass (Sverre Johnsen og Jan Mikkelsen), mens svenskene gjorde det hakket hvassere med tredje- (David Wrang og Frederic Wrang), fjerde- (Sven-Åke Bjerregård og Anders Morath) og fjortendeplass (Martin Löfgren og Carl Ragnarsson). Turneringen ble vunnet av Alon Apteker-Craig Gower foran Sabine Auken-Roy Welland.

De fem siste dagene var det lagturnering hvor de fire nordmennene spilte seg fram til semifinale. Der ble det tap mot lag Apteker som besto av Apteker, Gower, Wrang og Wrang. I den andre semifinalen slo lag Bjerregård (Bjerregård, Morath, Löfgren og Ragnarsson) lag Welland (Welland, Auken, Frances Hinden og Graham Osborne) med noen få IMP.

I finalen ble den tredje sesjonen avgjørende da svenskene knallet til med 75-2 i IMP på de tolv spillene. Sluttresultatet i den 48 spill lange finalen ble 137-81 i favør Bjerregård & Co.

En omtale av bridgekongressen finner du hos Sveriges Bridgeforbund.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger