AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Highlanders mot Hellas i EM-finalen

21.06.2017
Highlanders mot Hellas i EM-finalen

Som i Tromsø i 2015 er det et norsk lag i finalen i åpent EM! Denne gangen er det Harald Eide, Lars Eide, Sam Inge Høyland og Sven-Olai Høyland som står bak den fantastiske prestasjonen, og de har imponert både gjennom kvalifiseringen og cupkampene. I semifinalen ble polske Mazurkiewicz slått 153-106, et oppgjør Highlanders bortimot avgjorde i andre sesjon med 60-5 i IMPs! I finalen møter de overraskelseslaget Greece, som slo ut Lavazza i kvartfinalen og China Open i semifinalen.

Etter første dag av parturneringen i åpen klasse er Zia Mahmood og Jeff Meckstroth i ensom majestet med 65,92 %. De har nesten 4 % ned til nærmeste utfordrer!

Av de norske parene har Nils Kvangraven og Ulf Tundal startet best og ligger på femteplass etter 48 spill. Geir Helgemo-Tor Helness er på tiendeplass, Ole Berset-Terje Lie på 20. plass, Geir Olav Tislevoll-Jacob Røn på 33. plass, Morten Brændvang-Andreas Vesterlund på 36. plass, Asbjørn Kindsbekken-Roar Voll på 40. plass, Fredrik Helness-Thor Erik Hoftaniska på 45. plass og Artur Malinowksi-David Bakhshi på 50. plass. For å komme til semifinale A må man være blant de 92 beste etter den andre kvalifiseringsdagen.

I dameklassen er Lise Blågestad og Gunn Helness klare for semifinale A gjennom en tolvteplass i kvalifiseringen. Liv Marit Grude-Bodil Nyheim Øigarden og Maja Rom Anjer-Stine Holmøy klarte så vidt å komme til semifinale A, mens Astrid Steen Lybæk-Kari-Anne Opsal og Elisabeth Græsholt Sjødal-Sofie Græsholt Sjødal havnet like bak den røde streken og må gå veien om semifinale B.

I seniorklassen gjorde begge de norske parene en svak kvalifisering og ble forvist til semifinale B.

I damefinalen for lag ble det dansk jubel da Lone Bilde, Helle Rasmussen, Tina Ege og Stense Farholt slo det amerikansk-nederlandske profflaget Baker. I seniorfinalen slo israelske Kaminski amerikansk-italienske Wolfson.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger