AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Geo til semifinalen, men tung første dag mot Frankrike

22.08.2017
Geo til semifinalen, men tung første dag mot Frankrike

New Zealand har hatt et fantastisk VM, der de først tok seg til kvartfinalen på sensasjonelt vis, og avanserte videre til semifinalen ved å slå Nederland med 18 IMP etter 46-14 i siste sesjon.

Mot semifinalemotstander Frankrike har det imidlertid gått trått, og etter 48 av 96 spill står det 132-40 i franskmennenes favør. Dermed trenger Geo og New Zealand et lite mirakel om de skal gjøre seg håp om VM-finale.

I den andre semifinalen i Bermuda Bowl er det jevnt. Bulgaria startet best, men USA2 har snudd kampen og leder 106-100 ved halvtid.

I Venice Cup ligger Sverige under med 30 IMP mot England, mens Kina leder med 33 IMP mot Polen.

I seniorenes semifinaler leder USA2 med 8 IMP mot Sverige, mens Italia er i føringen med 13 IMP mot India.

I Transnationals er Zimmermann (med Geir Helgemo, men uten Tor Helness) på femteplass etter to av tre kvalifiseringsdager. De andre norske deltakerne er på henholdsvis 47. og 76. plass av de 112 lagene, så det skal godt gjøres at de kommer inn blant de åtte beste som går videre til kvartfinalene etter morgendagens 50 spill.

I ungdomsmesterskapets juniorklasse røk Christian Bakkes lag ut i semifinalen. Norges U16-lag imponerer i BAM-turneringen med fjerdeplass av 26 lag etter to kvalifiseringsdager.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger