AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bridge på Island

26.01.2018
Bridge på Island

Tradisjonsrike Reykjavik Bridge Festival blir arrangert fra 25. til 28. januar i konsert- og operahuset Harpa. Festivalen har lenge vært svært godt besøkt av nordmenn, men en fallende kurve gjør at det i år "bare" deltar cirka 20 norske spillere.

I parturneringen torsdag og fredag, hvor 126 par stilte til start, ble det seier til det unge svenske paret Simon Ekenberg og Simon Hult. På andreplass kom David Gold og Julius Sigurjonsson, mens danskene Dennis Bilde og Lars Blakset spurtet inn til tredjeplass.

Thor Erik Hoftaniske gjorde det best av de norske spillerne med en fjerdeplass sammen med Peter Bertheau fra Sverige. De var neppe helt fornøyd med dette resultatet etter å ha ledet soleklart etter 32 av de 80 spillene. Artur Malinowski ble nummer 19 sammen med Janet de Botton, mens Per Erik Austberg og Kjell Helmersen gjorde det best av de helnorske parene med en 26. plass.

Den svenske suksessen fortsatte i lagturneringen da Simon Ekenberg og Simon Hult tok en ny seier, denne gangen sammen med Peter Fredin og Johan Sylvan. De hadde to danske lag hakk i hæl: "Denmark" med Dennis Bilde-Lars Blakset og Jonas Houmöller-Lauge Schäffer, og "Mads Eyde" med nevnte danske sammen med Anders Hagen og Freddi Bröndum-Jacob Rön.

Tre av de fire norske lagene havnet rundt middels, mens "Puljelaget" (Per Erik Austberg, Lise Blågestad, Anne Birgitte Fossum, Kjell Helmersen, Hans Thomas Holmøy og Svein Arild Naas Olsen) kom på en fin niendeplass. Thor Erik Hoftaniske og Artur Malinowski ble nummer ti med "de Botton".

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger