AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Hauge tilbake på vinnersporet

11.02.2018
Hauge tilbake på vinnersporet

Den andre og avsluttende delen av 1. og 2. divisjon ble spilt i Oslo i helgen. Østfold og Follo 1 (Thoresen) var i front i 1. divisjon, men det var jevnt nedover resultatlisten. Rogaland 1 (Hauge) var nærmest, og de jaktet sitt fjerde seriemesterskap på fem år etter at Møre og Romsdal 1 (Kindsbekken) brøt seiersrekken i fjor.

Hordaland 1 (Charlsen) hadde skuffet den første spillehelgen og lå på nederste halvdel av resultatlisten. Fem seiere av fem mulige (19, 20, 15, 11 og 17 VP) gjorde at de avanserte forbi alle de andre lagene - med unntak av Rogaland 1. Rune Hauge & Co klarte faktisk å gjøre det hakket bedre enn Hordaland 1 med følgende imponerende serie: 18, 18, 19, 11 og 18 VP. Dermed ble det gull til Rune Hauge-Erik Sælensminde, Erik Berg-Christer Kristoffersen og Boye Brogeland-Espen Lindqvist. Sølvet gikk til Thomas Charlsen-Thor Erik Hoftaniska og Odin Svendsen-Fredrik Helness-Tor Helness på Hordaland 1, mens Siv Thoresen-Tolle Stabell og Jo Arne Ovesen-Sam Inge Høyland knep bronsen for Østfold og Follo 1.

Som vanlig var det kniving om å beholde plassen i toppdivisjonen til siste kort var lagt. De som trakk det korteste strået og rykket ned, var Buskerud 1 (Smith), Oslo 1 (Lillevik) og Nord-Trøndelag 1 (Flakstad).

I 2. divisjon ble avdeling A vunnet av Hedmark og Oppland 1 (Bartnes), avdeling B vunnet av Sør-Trøndelag 1 (Langen), og avdeling C vunnet av Oslo 2 (Fodstad). Disse tre lagene rykker opp til toppdivisjonen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger