AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bare ett lag på banen i lagfinalen

15.05.2018
Bare ett lag på banen i lagfinalen

Det var flere sterke lag på startstreken i finalen i NM for klubblag. Bergen Akademiske hadde to lag med spillere i norgeseliten. Topbridge fra Oslo hadde fire spillere med stor erfaring fra 1. divisjon, og hjemmelaget Båsmo BK var en outsider til medaljene. Sunndalsøra BK (Ole Berset-Steinar Ovrid, Asbjørn Kindsbekken-Roar Voll og Nils Kvangraven-Ulf Tundal) måtte likevel gis favorittstempelet etter de siste års sterke resultater i 1. divisjon, blant annet seriemesterskapet i 2016/2017.

Og favorittene innfridde til de grader! Før siste kamp hadde de i nærheten av to kampers forsprang til neste lag! Selv om de tapte siste kamp mot sølvvinnerne, BAK 2 (Tor Bakke, Magne Eide, Trond Hantveit, Jim Høyland og Sven-Olai Høyland), vant de med over 31 VPs margin. Dette må være blant de mest suverene vinnerne noensinne av NM for klubblag. Bronsemedaljen gikk til Topbridge (Jon-Egil Furunes-Jan Mikkelsen og Tom Johansen-Lasse Aaseng) som gikk forbi BAK 1 (Christian Bakke-Bjørn Olav Ekren og Thomas Charlsen-Arild Rasmussen) i siste runde.

Ellers må vi berømme Båsmo BK for et fantastisk arrangment med lagfinale, jubileumsturnering, bridgelærerutdanning, turnering for barn og unge samt bankett med 131 deltakere. Vel blåst til Kurt-Ove Thomassen og resten av den glimrende staben!


Lenke til de fyldige bulletinene.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger